Haardhout producten

 

De Linde Haardhout – Specialist in kleine hoeveelheden haardhout

 

Dankzij ons landelijke netwerk van klanten zijn wij in staat om kleine hoeveelheden haardhout door heel Nederland te bezorgen. De minimum afname is 10 grote netzakken. Voor elke levering, ongeacht de grootte, hanteren wij een vast bedrag aan bezorgkosten. Door de manier van werken stellen wij onze klanten in staat om kleine hoeveelheden hout af te nemen zodat ze niet direct op hoge kosten worden gejaagd. De netzakken haardhout worden thuis netjes bij u opgestapeld, mits de locatie bereikbaar is met een steekwagentje

 

 

Grote zak haardhout

Voordelen van De Linde Haardhout op een rijtje:

levering kleine hoeveelheden

vaste bezorgkosten van € 27.50

snelle levering

alleen kwaliteitshout

het hout wordt thuis netjes opgestapeld

betaalgemak door bij aflevering te pinnen

 

Klik hier om direct naar de netzakken haardhout te gaan

 

Haardhout producten

De producten van De Linde worden onder meer gebruikt door restaurants, kastelen, benzinestations, sauna’s en heel veel particulieren.


Door de inkoop in eigen hand te hebben wordt de kwaliteit gewaarborgd. Dit zorgt ervoor dat de klant kan rekenen op optimale kwaliteit en service voor een scherpe prijs.


Het gaat hier om kwaliteitshoutsoorten (essen, beuken, eiken, fruitbomen, etc). Er zijn drie categorieën. Nat hout, dit is hout dat nog onvoldoende gedroogd is om direct te stoken. Winddroog hout, dit hout is minimaal 1,5 jaar gedroogd, waardoor ze direct stookbaar is. Tevens beschikken wij over ovengedroogd haardhout (beperkte voorraad).

 

Losse zakken hout worden netjes thuis afgeleverd (mits bereikbaar met krui- of steekwagen), pallets e.d. worden, waar mogelijk, thuis op de stoep afgeleverd.

 

Voor de volledige leveringsvoorwaarden verwijzen wij u naar desbetreffende pagina.